De winkel werd in dit pand herhaaldelijk uitgebreid, zodat er telkens meer ruimte beschikbaar kwam voor het groeiende assortiment. Ook ontstond de bedrijfsnaam Vlieto waaronder wij nog steeds actief zijn! 

In 1965 begon Francien Overbeeke met de verkoop van naaimachines, dit werd in 1967 na haar huwelijk met Co van der Vliet aan de Molendijk in Ooltgensplaat verder uitgebreid met een ruim aanbod stoffen, fournituren en breiwol.

In 1982 werd door de groei van Vlieto een meer centrale plaats op het eiland wenselijk, een filiaal aan de Westdijk de Middelharnis werd geopend.

Ook dit pand werd herhaaldelijk uitgebreid, eerst met de beneden verdieping en later werd er nog een boven verdieping gerealiseerd voor de kwalitatief betere stoffen en een uitgebreid assortiment naai- en lockmachines

In 1989 begon Vlieto werd de zaak in Ooltgensplaat gesloten en overgeheveld naar Zierikzee om onze klanten uit Schouwen Duiveland en omstreken beter te kunnen bedienen.

In 2001 werd de zaak in Ooltgensplaat weer in de oude luister hesteld, om onze naaimachineklanten optimaal te kunnen blijven ondersteunen. 

Omdat de jaren gingen tellen bij Co en Francien werd In 1997 de zaak in Zierikzee gesloten, in 2001 werd ook de zaak in Middelharnis verkocht met stoffen en fournituren.

De naaimachinehandel werd vanwege het ontbreken van een vakdiploma / -kennis niet overgedragen samen met de stoffen en fournituren.

Sinds 2010 word de zaak door Frans van der Vliet gecontinueerd, hiervoor werd een nieuwe bedrijfsruimte gecreĆ«erd aan de Spuidijk 4 te Ooltgensplaat. De showroom is elke zaterdag van 10:00 tot 17:00 geopend, maar ook op afspraak in de avonduren.