Naaimachine Service Nederland werd in 1993

gestart door Frans van der Vliet.


De service voor de klant stond en staat voorop, elke klant helpen zoals je zelf ook bij een bedrijf geholpen wilt worden. Dat was en is de basis, machines werden bij de klant gehaald en gebracht in de regio Voore Putten en Rotterdam.


De vakbekwaamheid deed hij op doordat zijn ouders Vlieto startten en hij van jongst af aan betrokken was bij de reparatie en verkoop van naai- en lockmachines. Zijn diploma vakbekwaamheid naaimachine bedrijf behaalde hij in 1990, ook doorliep hij veel technische trainingen bij fabrikanten in binnen en buitenland.

Vanaf 2001 blies Frans van der Vliet Naaimachine Service Nederland nieuwe energie in, met hetzelfde principe als bijvoorbeeld stomerijen, wierf hij aannamepunten en haalt daar wekelijks de repareren machines op om ze de daarop volgende week hersteld weer terug te brengen.

De bekendheid van Naaimachine Service Nederland en haar aannamepunten werd ondersteund door deelname aan braderieën in de regio waar aannamepunten waren.

De slogan "Steekje los aan uw machine?" maakte veel tongen los.

Sinds 2010 zijn de activiteiten van Naaimachine Service Nederland volledig geïntegreerd in Vlieto. We kennen één zeer volledig uitgerustte werkplaats, de aannamepunten worden wekelijks bezocht.

Heeft u een bedrijf in stoffen / fournituren of heeft u een naaischool, in onze regio Schouwen Duiveland, Tholen, Noord Brabant, Hoekse Waard of Voorne Putten dan kun ook u aannamepunt voor Naaimachine Service Nederland worden. Via het contact formulier vernemen wij graag van u.